Post Top Ad

Flormar Creme Lip Gloss 004 Red Rush

Flormar Creme Lip Glosslar bildiğiniz lip glosslardan biraz farklı.. Lip glosslar çoğumuzun bildiği itibari ile parlak bir görünüm veren ve çoğu zaman dudakta yapış yapış bir his bırakan dudak ürünleridir. O yüzden malesef benim lip glosslarla aram pek iyi değildir. Mat görünümlü stick rujlar ve likit mat rujlar her daim en çok kullandıklarım arasında bu yüzden.

Flormar creme lip gloss da yapısı ile tamamen lip gloss hakkındaki tabularınızı yıkacak! Çünkü kremsi bir yapıda, ipeksi ve yumuşacık bir sürümü var ve sanki dudaklarınıza krem sürüyormuşçasına bir his bırakıyor. Rengini anında veriyor ve dudak kenarlarında iz bırakmıyor. Vee ilginç olanı lip glossu dudaklarınıza sürdükten sonraki bir kaç dakika içinde matlaşıyor ve sabitleniyor.

flormar mat rujlar


flormar creme lip gloss

Bendeki rengi 004 Red Rush. Bildiğiniz kırmızı ama sıcak alt tonlu bir kırmızı. Yani gündelik hayat için de kullanılabilecek bir renk aslında. Normalde kırmızı renk biraz cesaret isteyen bir renk ve ben gündelik hayatımda genelde pembe ve nude tonları kullanırken bu creme lip glossun yapısını çok sevdiğim için şu günlerde üst üste kullanıyorum bu ruju :) Bence bahar kapıdayken de bu kadifemsi mat rujları koleksiyonunuza eklemelisiniz.

En sevdiğim özelliğinden biri diğer likit mat rujlar gibi dudakta kuruma hissi bırakmaması yani dudaklarınızı nemli de tutuyor aynı zamanda :)

Benim Flormar Arty Pop serisinden en beğendiğim ürünlerden biri de bu creme lip glosslar oldu. Hemen 001 Pınk Island rengini de edineceğim. Sizler nasıl buldunuz, deneyenler oldu mu? 

Sevgiler

16 yorum:

  1. Lip gloss ben de çok kullanamıyorum o yapış yapış histen dolayı.Ama bunu merak ettim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tamamen farklı çünkü mat bir yapıda ama yumuşacık :)!

      Sil
  2. ben de bu glossları çok sevdim güle güle kullan canım .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım bunlar cidden güzel yedeklenebilir :)

      Sil
  3. ayy fotolarına da gelmiş bahar :)

    YanıtlaSil
  4. hiç denemedim güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Love the color of this lip gloss! Beautiful!

    jointyicroissanty

    YanıtlaSil
  6. very intense shade! I love such colors)KireiKana

    YanıtlaSil
  7. Bu creme lipglossalrı ben de çok sevdim; tek sıkıntısı sabitlenmiyor ve dolayısıyla dişlere bulaşıyor oluşu :) Ama açık renginde benim de gözüm var. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım ben de çok sevdim bu glossları :)

      Sil
  8. sanki çok iddialı bir renk canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İddialı ama aşırı baş baş bağırmıyor canım :)

      Sil

Post Top Ad