Post Top Ad

Flormar'dan Yeni Koleksiyon: Bath&Body

Flormar ile yeni bir koleksiyona hazır mısın? Bu sefer mis gibi yaz kokuları seni bekler! Çünkü Flormar çıkardığı 5 çeşit Bath&Body Koleksiyonu ile taze ve nefis yaz meyvesi kokuları ile sizi başbaşa bırakıyor! Yazın sadece serinlemek değil güzel kokmak da isteriz yani kim istemez :) O zaman hemen sizi Flormar Bath&Body Koleksiyonu ile tanıştırayım :)

flormar bath body koleksiyonu

Yaz koleksiyonlarını bi ayrı seviyorum çünkü rengarenk enerjisiyle insanı sarıp sarmalıyor :) Hele bide bakım ürünleriyse süpper oluyor. Hazır tatil yaklaşırken de birkaçını yanıma alacağım Flormar Bath Body Mixed Berries ler mor renkli ambalajları ile paketi açar açmaz mis gibi yayılan kokusuyla oldukça güzel!

Peki koleksiyonda hangi ürünler var. Bir adet duş jeli, bir tane vücut losyonu, body mist ile çantada taşımalık ve büyük boy el kremi var.  Yani mis kokulu cilt bakımı için ihtiyacınız olabilecek herşey düşünülmüş. Ha farklı ürünler de eklenebilir miydi elbette :) Neden diyorum çünkü ben koleksiyonu paylaştıktan sonra çok fazla sorular geldi işte şusu var mı busu var mı diye ama adı üstünde vücut bakım ürünleri olunca bence isabetli seçimler olmuş :)

flormar bath body duş jeli

Flormar Mixed Berries, merak edenler için Acai meyvesinin içeriğinde bulunan A, C ve E vitamini ile cildi hem nemlendirip hem de besleyerek gün boyu sağlıklı bir koruma sağlıyor.




Hazır yaz gelmişken taze ve nefis meyve kokularını teninde hissedebileceğin, Mixed Berries, limon meyvesi özlü Fresh Cıtrus, Mango özlü Juicy Mango, şeker ve vanilya kokulu Cotton Candy&Van ve hindistan cevizi özlü Creamy Coconut ile Flormar Bath&Body Koleksiyonu seni bekliyor!

Satın almak istersen: Flormar Bath&Body

Senin favorin hangisi?

18 yorum:

  1. Cok merak ettim cok tatli seriler

    YanıtlaSil
  2. İlgi alanım değil ama bakayım dedim :)

    YanıtlaSil
  3. wow, such a lvoely collection!

    YanıtlaSil
  4. Sanki kokusu buralara geldi :)

    YanıtlaSil
  5. Ambalajlarına bayıldım..Güle güle kullan canım :D

    YanıtlaSil
  6. Nasıl güzel bir seri. Bayıldım....

    YanıtlaSil

Post Top Ad