Post Top Ad

Flormar'dan Yeni Yıl Koleksiyonu: Flormar Party

Bu yıl yaklaşmakta olan yılbaşı coşkusu diğerleri gibi olamayacak olsa da yeni yıl heyecanı hepimizi sardı yine.. Acısıyla tatlısıyla belki de en zor geçirdiğimiz yıllardan birine veda etmek üzereyken umuyorum ki 2021 hepimize umut dolu güzel günler getirir ve eskisini aratmayan bir yıl olur... 

Flormar Party Koleksiyonu

Flormar Party

Bu sefer yılbaşı partileri ya da büyük aile yemeklerine katılamayacak olabiliriz ama bu ışıltımızdan ve umudumuzdan ödün vereceğimiz anlamına da gelmiyor tabiki.. Güzellik, ışıltı ve bakım her zaman bizim elimizde.. Sevgili Flormar da bunu düşünerek bizler için harika bir yeni yıl koleksiyonu hazırlamış: Flormar Party Koleksiyonu ile tanışmaya hazır mısın :)!

Bu koleksiyon ışıl ışıl.. Ayrıca rengarenk.. Renkli likit kapatıcılar, ışıltılı aydınlatıcılar, far göz kalemleri, yüksek pigmentli allıklar, kalıcı rujlar ve ışıl ışıl ojeler daha ne olsun :)!!!

O zaman hemen bi koleksiyon ön incelemesi yapalım mı sizinle..

Önce 3 farklı sen seçeneği olan Color Liquid Corrector lerden başlayalım.. Yani renkli likit kapatıcılar :) Daha önce palet haliyle renkli kapatıcı denemiştim ama kremsi yapıda olanlardı bilenler bilir.. Ama likit olarak açıkçası ilk kez bu koleksiyon ile deneyeceğim :) 

Flormar likit kapatıcı


Bu kapatıcıların Lilac, Green ve Apricot renkleri mevcut. Bendeki de 001 Apricot.. Renk eşitsizlikleri ve kusurları kapamaya yardımcı bir ürün. Deneyip detayları sizlerle de paylaşacağım hemen!

Bir de ışıltılı aydınlatıcı grubunda olan Grow More Illuminatör var ki o da bildiğimiz likit aydınlatıcı grubundan ama ışıltıyı da ekleyip iddialı bir yeni yıl makyajı için size seçenek sunuyor. Yapısı da oldukça güzel. Iki farklı rengine de göz atabilirsiniz:)

Flormar likit aydınlatıcı


Party Blush ekibinden 3 farklı renkte yüksek pigmentli allık da bu koleksiyonda sizleri bekliyor.. Bendeki rengi 001 Peach Party. Hoş bir rengi var hemen deneyip sizlerle de duruşunu ve incelemesini paylaşacağım.. Yapısı yumuşacık.


Bir de fondöteninizi, kapatıcınızı sabitlemek ve olası parlamayı önlemek için Setting Powder sabitleyici pudra var ki onun da yumuşacık ve incecik bir yapısı var.. Swatchlar aşağıda.


Yumuşacık yapılı ve rengini anında veren yarı mat ve kremsi yapıdaki One Stroke Lipstick'leri de ben çok sevdim. Hem dudakları nemlendiriyor hem de rengini tam veriyor. Bendeki çok tatlı bir Fuşya 006 Blooming Fuchsia.



Kalem göz farlarını sever misiniz? O halde size güzel haberim Flormar Party Koleksiyonu'nda 3 farklı renk kalem göz farı da mevcut. Bendeki çok tatlı bir gül tonu 002 Rose Pink.. Bayıldım çok minnoş bir pembe.. Mutlaka deneyeceğim:) Bu arada hem rujun hem de krem göz farının swatchini da aşağıya ekliyorum yine.

Flormar kalem göz farı


Son olarak olmazsa olmaz ojeleri söylemeden olur mu.. Tabiki hayır! Yeni yıla yakışır ışıl ışıl renkleriyle Star Shine Nail Enamel serisi de gözlerinizi kamaştıracak :)


Yeni yıl ruhunu size ışıl ışıl enerjisi ve trend renkleriyle getiren Flormar Party Koleksiyonu ayrıca şu an %30 indirimde.. Bakmak isterseniz linkini de buraya ekliyorum.

Sevgiler..

6 yorum:

  1. Adı gibi pembe bir site birbirinden güzel makale ve zengin içeriğe sahip ..başarılar dilerim ...

    YanıtlaSil
  2. kapatıcı ve aydınlatıcı favorim .. pudra da çok iyiymiş hatta flormarın en iyi pudrası şimdiye kadar diyebilirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pudra baya iyi dimi incecik yapısı var benim de gözümden kaçmadi!!👌🌸

      Sil
  3. Allığın rengine bayıldım çok güzel

    YanıtlaSil

Post Top Ad