Post Top Ad

Hadi Bir Kahve Molası: Mastiqua Damla Sakızlı Türk Kahvesi ve Maden Suyu

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen etkinliğimin sponsorlarından Mastiha Türkiye nin meşhur damla sakızlı Türk kahvesini nihayet deneyimleme fırsatı buldum üstelik yanında da Yine Sakız Adasının meshur lezzetlerinden Mastiqua damla sakızlı maden suyu ile :)


Damla sakızını çok seviyorsanız ve de o müthiş kokusuna bayılıyorsanız bu kahve işte tam sizlik.. Kahveyi daha yaparken o damla sakızı nasıl kokuyor anlatamam.. Ardından bol da köpüklü oluyor desem :) Taa Yunan adalarından size kadar eşlik eden bu lezzeti mutlaka denemelisiniz derim..

Maden suyu ise hiçbir şekilde şeker, yapay tatlandırıcı gibi katkı maddesi içermiyor, hafif bir tadı var.. Cam şişelerde sunuluyor ve yine ham maddesi, damla sakızı :)


Sakız Adası'nın yegane ürünü sakızı işte böyle sizlere sunuluyor.. Ve bu aynı zamanda kültürler arası etkileşimi de sağlıyor.. Bu güzel lezzeti bizlere tattırdığı için Mastiha ya sonsuz teşekkürler..

13 yorum:

  1. Afiyet olsun özendim valla

    YanıtlaSil
  2. Çok severim mastika mastika :)

    YanıtlaSil
  3. hemen baktım yerine nerede satılıyor diye bu maden suyunu duymuştum alıp deneyeceğim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim canım :) umarım deneme fırsatı bulursun :)

      Sil
  4. Damla sakızı olan her şeye bayılırım, kahveye de apayrı bir lezzet katıyor...internette satışı var mı acaba bir araştırayım, teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Istanbul da satis noktalari; Milano Gourme,Gourme Garaj, Bistro 33, kiss the frog, Lo santiye, Suadiye otel, Jezebel bistro, Ciragan otel oradan alabilirsiniz :) internette yok sanırım satışı şu an

      Sil
  5. Damla sakızına hastayım desem abartmış olmam sanırım :) Kahveyi pek sevmem ama damla sakızlı olursa belki hatrına içebilirim, denemek lazım aslında, bu yazınla damla sakızlı kahve denemesi yapıcam :) Bu markaya ulaşabilirsem çok daha keyifle içicem eminim, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim denersin o zaman canim seviyorsan içersin eminim :))

      Sil

Post Top Ad