Post Top Ad

Flormar ile Renkli Eyeliner Çığırı ve Psilocybin Blue Color Liner

Flormar color liner serisi son zamanlarda severek kullandığım ürünler ve Bohemian serisinin rengarenk ambalajlı ürünlerinden.. Tabi bu rengarenk serinin ürünleri indirime de dekkelirse, almak için tam zamanı...

Toplamda 4 falan farklı renk grubu varken ben en çok kullandığım renkleri tercih ettim tabiki lacivert ve yeşil olanı :) Lacivert özellikle bir çok makyajımda kullandığım ve çok sevdiğim bir renktir, albenisini severim.. 


Bu eyelinerlerin ince bir fırçası var, dikkatli sürüldüğü takdirde gayet güzel rengini veriyor.. Tabi tam istediğiniz rengi vermek için en az 2 kat sürmek gerekiyor. Benim bu eyelinerde en çok sevdiğim özellik gün boyu hiç bozulmaması ve göz makyajınızın hatlarını daha bi güzel göstermesi :)

Tabi temizlerken de kolayca çıkması ve sizi hiç zorlamaması da cabası.. Küçük bir ambalajda olmasına rağmen bence gayet uzun ömürlü kullanılabilir. Ürünün kuruma süresi de çok iyi hemence kuruyor.


Ürünün indirimli fiyatı yaklaşık 5 tl idi ve kesinlikle çok iyi diyebilirim.. Yani indirimdeyken özellikle mutlaka şans vermelisiniz. Göz makyajınızı bu color linerlerle hareketlendirmek sizin elinizde

Sevgiler 

6 yorum:

  1. Ben de bayildim bu urune birde eyeloner surmeyi becerebilsem keske :-)
    madamemine.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminim onu da zamanla yaparsınız sadece yavaş ve dikkatlice tek adımda sürmek önemli :) videoları var bi inceleyin derim, sevgiler :)

      Sil
  2. her ne kadar renkli eyelinerlara aşık olsam da göz rengime yakıştıramıyorum :)
    bidolukozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabiki tercih meselesi :) güzel yorum için teşekkürler

      Sil
  3. Ben de renkli eyeliner kullanamasam da bu seri çok hoşuma gitmişti. güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad