Post Top Ad

Essence The Jel Oje 16 Numara

Merhaba arkadaşlar etkinlik hazırlıkları, koşturmacası derken uzun zaman bloğumu da ihmal ettim sanki :) Ama emin olun güzel telaşeler ve koşturmacalardı hepsi, anıları yaşayıp gidecek :) 

Tabi bu sürede bende bekleyen yazılarımı yazmaya çalışıyorum ve bloğumun da yenilenen yüzüyle yeniden sizlerleyim, bugün ayrıca beni çok mutlu eden bir durum daha oldu o da blog ismimin artık adıma tescillenmesi oldu :) Yani artık www.pembedunyamm.com ismimle blog hayatıma devam edeceğim ne mutlu bana..

Gelelim günün ürün yorumuna.. Etkinliğimizin sponsorlarından Essence nin hediye ettiği kozmetik setinden çıkan 16 numaralı jel ojesinden bahsedeceğim..


Öncelikle ürün tombik 8 ml'lik bir şişede ve rengi de bordo ile kırmızı arasında gelip gidiyor.. Nail polish serilerinin en önemli özelliği ojenin parlaklığının ve kalıcılığının uzun süre etkili olması, gerçekten de öyle.. Normalde sürdüğüm ojelerim 2. günde çıkmaya ve ufak ufak parlaklığını kaybetmeye başlarken bunda hiç öyle bir durum olmadı.. 


Diğer bahsedeceğim önemli ve güzel bir ayrıntı ise kalın fırçası.. Kesinlikle tek sürüşte hatasız renk vermede harika diyebilirim :) Ayrıca kolayca kuruması da cabası.. İlk defa bu kadar hatasız sürdüm ve ilk sürüşte de rengini verdi ve kat kat sürmeye hiç gerek kalmadı.. Ama bir kat daha sürerseniz de ekstra süper bi görüntü elde edebilirsiniz..

Ayrıca sürümü çok kolay ve de pigmentasyonu çok iyi.. Ben çok sevdim Essence nin bu serisini denemek isteyenlere de mutlaka tavsiye ederim.. Piyasadaki yaklaşık fiyatı 2.95 tl..

Sevgiler 

11 yorum:

  1. Yeni alan adın hayırlı olsun canım :) Renge bayıldım, çok şirin bir pembe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim çok çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Yeni alan adınız hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gökhan bey elinize sağlık harika oldu :)

      Sil
    2. İsimtescil sitesinden üyeliğinizi açın alan adınızı size devredeceğim.

      Sil
    3. Bana buradan http://www.bloggokhantekin.com/p/iletisim.html ulaşabilirsiniz

      Sil
  3. Hiç kullanmadım canım, çok teşekkürler, güzel olmuş anlatımın... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim canım denemeni tavsiye ederim :)

      Sil
  4. essence ojeleri renkleri ve kalıcılıkları için çok seviyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım kesinlikle çok iyi, bununla ilgili yazılarını da okumuştum :)

      Sil

Post Top Ad