Post Top Ad

Saç Bakım Rutinim ve Yıldızlı Ürünlerim

Merhaba arkadaşlar dün söz vermiştim bugün sizlerle çok sevdiğim saç bakım ürünlerimi paylaşacağım diye.. Saç konusunda çok hassasımdır, yumuşacık, ipek gibi ve sağlıklı saçlara sahip olmamı şimdi sizlere bahsedeceğim yıldızlı ürünlerime borçluyum :)


Bunlardan ilki tabiki Carrot Care saç bakım şampuanım ve saç kremim.. Türkiye' de bir ilki başaran Carrot Care, şampuanının içerisinde havuç yağı özü bulunuyor ve bu havuç yağı sayesinde kırılgan saç yapısı onarılıyor ve yumuşacık saçlara sahip oluyorsunuz..

Ben yaklaşık 22 haftadır saçlarıma sadece bu şampuan ve saç kremini uyguluyorum zaten değiştirmeyi de hiç düşünmüyorum.. Saçlarım eskisinden daha sağlıklı ve parlak ve ışıl ışıl.. Eskiden çabucak elektriklenip kabaran saçlarım artık daha nemli, daha hacimli ve ipek gibi.. Uzama hızı da eskisine oranla daha iyi..

Ayrıca bu şampuanda diğer şampuanlardaki gibi tuz yok.. Tuz saçların daha kırılgan ve zayıf olmasına sebep olduğu için tuzsuz olması kesinlikle bir artı.. Kokuları ise anlatılmaz, yaşanır.. Mükemmel bir kokusu var, hayran kaldım diyebilirim.. Detaylı bilgisine buradan bakabilirsiniz..

Gelelim diğer yıldızlı ürünüme :) Nuxe Huile Prodigieuse Kuru Yağ. Bu ürün çok amaçlı kullanılan bir ürün ama ben ağırlıklı olarak saçlarıma kullanıyorum.. Detaylı bilgisine buradaki yazımdan ulaşabilirsiniz :)


Bakımlı saçlarımın perde arkasındaki 2. ürünüm budur.. Carrot Care şampuan ve saç kremi ile saçlarımı yıkadıktan sonra duş sonrası hafif nemli saçlarıma hemen bu yağı uygulayıp öyle kurutma işlemine geçerim, tabi burada doğal olarak kuruması çok daha güzel bir görüntüyü sağlıyor o bir gerçek :)

Nuxe kuru yağ içeriğindeki 6 değerli yağla beraber, E vitamini ile saçları besler özellikle saçların uç kısımlarına uygulandığında, yıpranmış ve kırık saçı onarır, besler ve pürüzsüz bir görüntü sağlar.. Bu benim 2. şişem.. Ürünün en sevdiğim özelliği saçlarınızın gün boyunca hafif nemli gibi görünmesini sağlaması ve ultra yumuşacık yapması, tek kelime mükemmel..

Ayrıca bereketli de bir ürün, kolay kolay bitmiyor.. Tek fısta anında etki göstermesinden olabilir.. Ayrıca bu ürünü kuru saça maske olarak da kullanabilirsiniz..

İşte benim temel saç bakım ürünlerim, sizce de yıldızlı olmayı hak etmiyorlar mı :)??..


14 yorum:

  1. nuxe yağa ben de bayılıyorum özellikle simli olan tercihim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten hakkını veren bir ürün :) simli olanı vücut için çok hoş haklısın :)

      Sil
  2. Şampuanla saç kremini gerçekten çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sampuan ve sac kremi harika uzun zamandır kullandığım için net olarak söyleyebilirim bunu :)

      Sil
  3. Carrot Care i bir türlü alıp kullanmadım. Bir gün edinmeyi basaracagim inşallah :) Geçen aylarda avon un bir parfümünü tanitmistiniz onu nihayet aldım ve beğendim. Postu bulunca oraya da yorum yazacağım... Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa ne güzel ne çok sevindim umarım siz de begenmissinizdir parfümü :) güzel yorumlarınızı bekliyorum, sevgiler :)

      Sil
  4. devri ziyarete geldim takipteyim, kozmetik bloglarını çok severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa ne güzel o zaman daha bi çok sevindim :)) hoşgeldinn :)

      Sil
    2. devri ziyaret dediğim yeni dank etti :D iade i ziyaret demek istedim aslınnda

      Sil
  5. kabaran saçlar kabusum benim :(( nuxe u merak ediyordum genelde vücuda kullanılıyor diye biliyoum. Elimdeki ürünler bitince ben de alıyım bari :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım hiç alakası yok asıl saça süper bi ürün bu çok fazla süre deneyimleme fırsatım olduğu için bunu açık söyleyebilirim.. ben onsuz yapamıyorum düşün artık :) tavsiye ederim mutlaka :)

      Sil
  6. Merhaba, Nuxe yağını ben de merak ediyordum. Şampuan-krem yazınızı da hemen okuyacağım, zira benim saçlarda hem kuru hem de mısır püskülünden farksız :) Paylaşım için teşekkürler, sevgiler. http://bizimmutfakdan.wordpress.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) güzel yorumunuz için teşekkürler öncelikle o halde mutlaka yazımı okuyun derim, bu ürünler tam sizlik gibi :)

      Sil
  7. Neden temin edebiliriz carrot care urunlerini? Ve nux u tabi ki..

    YanıtlaSil

Post Top Ad