Post Top Ad

Online Alışverişte Yeni Bir Çığır: Portakalrengi.Com

Merhaba arkadaşlar günümüz şartlarında artık alışverişlerimizi online da güvenli olarak yapabiliyoruz ki artık çoğumuzun alışkanlığı haline gelmiş durumda.. Postmodern çağın baskın özelliklerinden biri olsa gerek bu.. Hal öyle olunca da her geçen gün yeni online alışveriş siteleri açılmakta.. Bunlardan biri de en bilinen kozmetik ve bakım ürünlerinden, ağız ve diş sağlığı ve medikal ürünlere kadar aradığınız bir çok şeyi bulabileceğiniz harika bir yer Portakalrengi.com ..

Sitede gerçekten büyük bir marka arşivi var ve aradığınız bir çok markaya kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz ki biz de arkadaşım için güzel bir alışveriş yapma fırsatı bulduk :) Onun saçları konusunda sürekli arayışta olduğu 2 markanın ürününü aldık..

Bunlardan biri Davines Purifying Kepeğe Karşı Şampuan 250 ml idi.. Davines'in çoğu ürünleri olduğu gibi bunun da içeriği ve özellikleri hoşumuza gitti ve denemek için iyi bir fırsat olacağını düşündük.. %10 da indirim kaptık :)

 
 Bir diğer ürün ise yine iddialı bir marka olan Phyto Hacim Kazandıran Şampuan 200 ml.. Özellikle ince telli saçlar için güçlendirici ve hacimleştirici bu doğal şampuan da çok etkili bir ürün.. Tavsiye üzerine onu da sipariş ettik.. Ayrıca %5 indirimli şu anda..


 Sizler de siteyi inceleyip harika ürünleri keşfetme fırsatı bulabilirsiniz.. Sadece bir tık uzağınızda..

http://www.portakalrengi.com/


4 yorum:

Post Top Ad