Post Top Ad

Günün Makyajında Kullanılanlar

Merhaba arkadaşlar günün yazısı günün makyaj malzemeleri ile olacak bugün.. Kendimce işe gitmeden önce yaptığım hafif makyajımla ilgili malzemeleri sizlerle paylaşmak istedim, umarım beğenirsiniz :) O zaman gelsin görsel ve ürün açıklamaları :)


Öncelikle 1 numaradaki Amutiya Cosmetics in pudrasından bahsedeyim biraz. Pudra öncelikle çok ve çok temiz içerikli, hafif kremsi bir yapıda ve argan yağı içeriyor.. Ten rengine çok çabuk adapte oluyor ve hiç öyle aşırı tozlanma falan da yapmıyor, bu özelliğine bayıldım.. Ha bir de söylemeden edemiyciğim pudram waterproff yani suya dayanıklı :)

2 numaradaki Pastel allığım.. Gündelik kullanıma çok uygun, rengini ilk sürüşte vermesede bir kaç deneme sonucu veren, şeftali tonuna yakın renkte bir ürün.. Aynı zamanda aydınlatıcısı da var tabi ama onu genelde özel günlerde kullanıyorum.. Allık çok iyi demesem de idare eder, gündelik makyaj için.. Yalnız kapak sistemi çok sağlam ve öyle kolay kolay açılmıyor, rahatlıkla at çantana çık..

3 numaradaki yine Amutiya nın 3D rimeli.. Rimel şimdiye kadar kullandığım en iyi rimel diyebilirim, abartısız.. Kalın fırçası, tek sürüşte verdiği hacim ve kıvırma özelliği, koyu bitişi, belirgin bakışlar harika.. Onla ilgili detaylı yazıma buradan ulaşabilirsiniz..

4 numaradaki Flormar color liner serisinden yeşil olanı yani olive branch.. Bugün yeşil rengi benden yana olsa gerek :) Bu color linerleri seviyorum, rengini iyi veriyor, kalıcılığı orta.. Akma, bulaşma olmuyor ve göz makyajını da belirgin kılıyor.. İndirimli zamanlarda da çok uygun fiyata temin edebilirsiniz..

5 numaradaki Ayışığı Organik den temin edebileceğiniz Logona organik çift taraflı kalem ruj.. Uzun zamandır kullanıyorum, çok sevdiğimden olsa gerek bitmesini de istemiyorum ama bereketli ürünmüş kolay da bitmiyor :) Kalemin iki tarafındaki renk de pembe tonları karışımı ve ikisi de birbirini tamamlar nitelikte.. Sürümü kolay, rengini de çabuk veren bir kalem.. Detaylı bilgisini önceki yazımdan okuyabilirsiniz :)

Ve son olarak da 6 numaralı Eklips yelpaze fırça.. Gratis indiriminden hemen kaptığım bir ürün.. Genelde allığımı, aydınlatıcımı uygularken ya da kontür işlemi yaparken uyguluyorum.. Yumuşacık tüyleri olan bir fırça..

Günün makyajında kullanılan malzemeler özetle böyleydi, yorumlarınızı bekliyorum :)

Sevgiler 

8 yorum:

  1. çok güzel hepsi de, bayıldım özellikle pudraya :) acaba nereden satın alabiliriz? birde ben çok açık renkli kullanıyorum ten ürünlerimi acaba uyum sağlıyor mu? koyu durmasını istemem...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bu benim kullandığım çok açık bi renk ve daha da açığı da vardır eminim :) Satışı da @garden_of_cosmetics instagram hesabında yapılıyor :)

      Sil
  2. O fircayi hic kontur yaparken kullanmadim canim sence basarili mi kontur de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fena değil diyebilirim canım aşırı başarılı bulmasam da idare eder :)

      Sil
  3. eklips fırça benimde çok sevdiğim oldu :)

    YanıtlaSil
  4. Aydınlatıcı uygulamak için böyle bir fırçaya ihtiyacım var. Yumuşak olmasına sevindim, indirimlerde bende atacağım sepete:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Indirimdeyken hiç kaçırma o zaman çok sevindim :)

      Sil

Post Top Ad