Post Top Ad

#gulshendoganile8mart Etkinlik Sponsorları

Geçtiğimiz haftalarda sevgili arkadaşım Gülsen'in kadınlar günü etkinliğinde bi araya gelmiştik. Etkinliğe dair ilk yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Bugün ise etkinlikte bizlerle olan değerli sponsorlardan bahsedeceğim. Sponsorlarımız özellikle biz makyaj bloglarını sevindirecek birbirinden güzel makyaj ve bakım ürünleri ağırlıklıydı.

İlk olarak sizleri PROPA markası ile tanıştırmak istiyorum. Ürünleri dermatolojik testten geçirilmiş ve hayvanlar üzerinden test yapmayan bitkisel içerikli ürünler. Denenmek için bekleyen bir allık, ruj ve dudak bakım jeli var. Dudak bakım jelini çok merak ediyorum açıkçası.


Misler gibi kokan kolonyaların adresi tabiki SELİN KOLONYA da bizlerleydi. Çeşit çeşit kolonyalarını seviyorum ayrıca kokuları çok kalıcı. Hanımeli kolonyası favorim olmakla birlikte İncir kolonyasını da denemek için sabırsızlanıyorum.


Rengarenk makyaj ürünleriyle ve makyaj aksesuarlarıyla oldukça dikkatimi çeken TARKO, cıvıl cıvıl popart çantaları, renkli saç fırçaları ve çift taraflı makyaj fırçaları ile bizlere güzel bir sürpriz yaptı. Bu yaz ışıldayacağım galiba :)


AMWAY'in daha önce hiç kozmetik ürününü denememişken bu yıl bolca ürünlerini deneme ve inceleme fırsatım olacak sanırım. Hemen denemeye başlayıp detaylı yorumlarımı paylaşacağım :) Önceliği hangi ürüne versem bilemedim ama maskarası ve çift taraflı göz kalemi olacak sanırım.


Ürünlerini ilk kez deneme fırsatı bulacağım BELİZ KOZMETİK de insan saçından yapılmış takma kirpikler, White Glo beyazlatıcı diş macunu ve dudak balmı ile bizlerleydi. Ne zamandır takma kirpiklerini denemek istiyordum hemen ilk olarak onları denedim bile ve aşırı doğal duruşları ile favorim oldular detaylar hemen ayrı bir postta gelecek :)


Bitkisel kozmetiği kendine prensip edinmiş Fransız markası YVES ROCHER de misler gibi kokan Makademya Fındığı duş jelleri ile bizlerleydi. 


İlk olarak makyaj temizleme suyunu kullanıp çok sevdiğim OTACI da yepyeni ve mis kokulu şampuanlar çıkarmış o halde bize de denemek düşer. Benimkisi boyalı saçlar için olan Portakal&Tarçın lısı :)


Renkli kozmetiğin en bilindik isimlerinden ESSENCE de mini çantası içinde maskara, nude ruj ve renkli nemlendircisi ile bizlerleydi. Rujun rengi bana çok açık ama diğer ürünleri denenmek için bekliyor.


SCHWARZKOPF daha ambalajını elime alır almaz mis kokusunu hissettiğim Schwarzkopf Bc Bonacure Oil Miracle Şampuan ve Nemlendirici Yağ ile bizlerleydi. Profesyonel saç bakım ürünlerini beğendiğim bir marka ve şampuanı denemeyi düşünüyorum hemen.


Son dönem yeni çıkardığı ürünleri ile sıkça anılan PANTENE ise şampuan, saç bakım yağı ve köpüğü ile bizlere eşlik etti. Saç bakım yağını çok kullanan biri olarak deneme önceliğini bu ürüne vereceğim ve deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.


Vee benim favori makyaj markalarımdan biri olan BİOTA59ELEMENTS bu kez birbirinden güzel cilt bakım ürünlerini bizlere tanıttı. Daha önce birçok makyaj ürünü hakkında yazılar yazmıştım mesela profesyonel makyaj ürünleri yazısı için üzerine tıklamanız yeterli.


CECİLE daha önce denediğim ve çok sevdiğim, blogda da yazdığım akmayan göz kalemi ve ojeleri ile bizlerleydi. Akmayan göz kalemini ben gerçekten iddialı bulmuştum ve bitince yenilenmesine çok sevindim. Sizlere de mutlaka tavsiye edeceğim bir ürün kendisi.


DOĞADAN ÇAY ın bizler için özenle hazırladığı sepete ise bayıldım! Güzel sunumlarını çok beğeniyorum cidden. Sepetimizde Rooibos Vanilyalı Çay ve diğer çay çeşitlerinin minileri ile güzel bir bardak çıktı.


Yine yeni bir marka olan ve ilhamını bitkisel ürünlerden alan FENJİLYAN ile ilk kez tanışıyorum. Paketimden çıkan BB Cream ve göz kremini denemek için sabırsızlanıyorum. Doğal içeriği ve paraben içermemesi ile denenmeyi hak eden markalardan.


Organik kozmetik ürünleri ile tanıdığımız LAVERA da şirin keselerde hazırlanmş ürünleri ile bizlerleydi. Bana iki tane far ve bir nemlendiricisi geldi. Nemlendiricisini yani Lavera Sensitiv badem,shea yağlı el kremini daha önce kullanmıştım yazısına üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Kozmetik ürünlerinden de mineral farlarından 04 Shiny Taupe rengini denemiştim onun da üzerine tıklayarak yazısına ulaşabilirsiniz. Ayrıca yine buradan ve buradan diğer ürünleri hakkındaki yazılarımı da okuyabilirsiniz. Şimdiki gelen mürdüm rengini ise ilk kez deneyeceğim. Ama önceliğim tabiki görür görmez beni benden alan süper bi kahve Golden Copper mineral far. Yazısı hemen yakında gelir :)


Saç bakım ürünlerini severek kullandığım ve evimizden ürünleri hiç eksik olmayan HC CARE de piyasaya yeni sürdüğü 3 ü 1 arada Misel Makyaj Temizleme Losyonu ve Anti Wrinkle Serum ile bizleri tanıştırdı. Makyaj temizleme suyunu hemen kullanmaya başladım ve etkilerini yakında sizlerle paylaşacağım.


REVOX firması da at kuyruğu özlü kalıntı giderici şampuan ve saç bakım yağı ile bizlerleydi. 


DR OETKER mutfağımızda işimize yarayacak pratik tarifli Çok Tahıllı Ekmek Karışımı ve Brownieli Puding ile bizlerleydi. Pratik tarifleri her zaman severim bakalım nasıl tatlar ortaya çıkacak :)


MİLKSHAKE etkinlikte gerçekleştirdiği güzel bir lansman sonrası denememiz için bizlere Milkshake saç bakım köpüğü ve Milkshake argan yağını hediye etti. Deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım :)


Son olarak da isimlerimize özel bu güzel ağaç magnetler @porkypupmkin eseri :) Sizce de çok hoş değil mi?


Sponsorlar yazısının burada sonuna gelmiş bulunup sevgili Gülsen'e emeklerinden ötürü ve değerleri sponsorlara da bizlerle oldukları için sonsuz teşekkürler :)

Deneyimlerle ayrıntılı yazılar gelecek..

Sevgiler

20 yorum:

  1. Hepsin8 guzel günlerde kullan tatlım 😙😍

    YanıtlaSil
  2. kullanışlı ürünlere benziyor :) güzel günlerde kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen ürünler kullanışlı ve güzel teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Harika her sey cok guzel.. zaten storylerden de izlemistim. Her sey cok guzeldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım çok naziksin çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. hepsi harika hediyeler,güle güle kullan.....

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel hediyeler özellikle hayvanlar üzerinde test edilmeyen ürünlerin olması harika 😀. Güzel günlerde kullanmanız dileğimle 😊 sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. hepsine bayıldım Ümrancım güle güle kullan :-)))

    YanıtlaSil
  7. Hemen hepsi sevdiğim beğendiğim markalar. Biota serisini ve milkshake i özellikle merak ediyorum. Güzel günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende merak ediyorum canım onlari güle güle kullanalim :)

      Sil
  8. Hepsini güle güle kullan canım.Yves Rocher duş jeli ve Pantene köpüğü hemen denemeye başladım bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper sende güle güle kullan canım yorumlarını merakla bekliyorum :)!

      Sil
  9. Hepsi çok güzel mutlulukla kullan :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad