Post Top Ad

Clinique Long Last Glosswear Dudak Parlatıcı 12 Numara

Clinique genelde cilt bakım ürünleri ile bilinse de aslında geniş de bir kozmetik yelpazesine sahip ve güzel ürünleri var. Long Last dudak parlatıcıları da bunlardan biri. Kardeşim aracılığı ile tanıştığım bu üründen biraz bahsetmek istiyorum.

Öncelikle bu Long Last parlatıcıların tam 10 farklı renk tonu seçeneği var bendeki "Clearly Pink", "hareketli pembe" diye geçen 12 numarası :) Malum pembeyi sevdiğim aşikar olunca renk tonu da bu seçenek oldu bende. 


Güzel bir pembesi var. Şeker pembesi gibi..Sürümü de kolay ve 8 saat kalıcılık vaad ediyor ama ben kalıcılığını tam test etmedim. Yapışkanlığı sizi biraz rahatsız edebilir, rüzgarda uçan saçların yapışması gibi :) Çok haz almıyorum bu durumdan ama dudak parlatıcılarının klasiği malesef bu özellik :(


Ama yine de dudak çizgilerinde fazla dolma ve birikme yapmıyor. Parlatıcılığı ve nemlendiriciliği güzel..  Ürünü sitesinde 69 tl gibi bir fiyata alabiliyorsunuz. Ürünü ben genel anlamda beğendim, sizler nasıl buldunuz?

Sevgiler

4 yorum:

  1. bu renk bana göre değil daha koyu bir rengine bakayım ben -))

    YanıtlaSil
  2. Rengi çok tatlı ama 70TL olması biraz fazla sanırım :(
    Bir de canım ben instagramımı kapatmıştım, yeni hesap açtım, fakat orda seni takip edemiyorum, anlayamadım, acaba engelli miyim?Bir bakabilir misin :) @hulyaninsirlariblog

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım hemen bakıyorum hiç farkında değilim :) şimdi bakıyorum

      Sil

Post Top Ad