Post Top Ad

Pixi Beauty Güzellik Ürünleri

Geçtiğimiz bi kaç hafta önce Londra'dan çok hoş bir paket almıştım. Pakette ise bahara merhaba diyen çok hoş bir makyaj kiti bulunuyordu :) Bahara bir makyaj bloğu olarak böyle güzel sürprizlerle girdiğim için çok mutlu oldum tabi :) Pixi Beauty Londra merkezli bir güzellik kuruluşu. Kadınlardaki doğal güzelliği ortaya çıkarmak adına birbirinden renkli ürünlere imza atıyor.

pixi beauty makeup

Bana gelen Hello Rose isimli paket adeta gül kokulu bir paketti sanki :) Gül kurusu tonlarının hakim olduğu bir aydınlatıcılı allık ve bir lipgloss ile mat herşeye artık hoşçakal demenin vakti geldi diyen Pixi Beauty nin bir ışıltılı makyaj bazı ile karşılaştım :) 

Paketin yıldızı bana göre ışıltı veren losyon Glow Booster oldu :)! Çok hafif ışıltı veren bu güzel losyonu hem ışıldamak için cildinize hem de makyajınızı vurgulamak için makyaj altı bazı olarak yüzünüze kullanabilirsiniz. Ben elime çok hafif uyguladım ve çok beğendim bu sevimli şeyi. Bu yaz benimlesin :)!

glow booster

Gülkurusu tonundaki aydınlatıcılı allık ise yine tam yazlık bir ton. Beyaz tenlilere ve kumrallara özellikle harika olur. Yanaklarda hafif ışıltılı bir dokunuş sağlıyor. Allığınızı uyguladıktan sonra aydınlatıcı ile de onu vurgulayabilirsiniz. Yalnız rengini birazcık az pigmentli buldum açıkçası allık fırçasına bi kaç kez dokunmama rağmen tam istediğim rengi alamadım ama hafif dokunuşlar sevenler için güzel bir allık/aydınlatıcı ikilisi olabilir.

hello rose

Son olarak da ilk bakışta rengini çok beğeneceğimi düşündüğüm ama lipgloss yapısından dolayı ah keşke mat olaymış diye içlendiğim bu lipgloss çıktı paketten. Dolgun görünümlü dudakları sevenler için çok hoş bir lipgloss ya da çok sevdiğiniz bir rujun üzerine uygulayabileceğiniz güzel bir parlatıcı ve vurgulayıcı olabilir. 

pixi beauty güzellik ürünleri

İşte Pixi Beauty Güzellik Ürünleri bu şekilde. Hello Rose bahara ve yaza merhaba diyen hoş bir kit olmuş ve paketin fiyatı £20. Aynı paketin şeftali tonlarına hakim bir çeşidi daha var Hello Glow isimli onu da inceleyebilirsiniz. £35 ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz ve Türkiye'ye gönderimleri var. Peki ya sizler nasıl buldunuz? İçlerinden en beğendiğiniz hangisi oldu :)?

Sevgiler

18 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  2. Lipstick shade looks fantastic!

    YanıtlaSil
  3. Pixi İngilizlerin kült markalarından ve benim de fena halde radarımda... Londra'ya gittiğimde neden bir şey almadan dönmüş olduğumu ise ben bile kendime açıklayamıyorum şu an :))) Allığın rengi tam senlikmiş, güle güle kullan hepsini!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ürünleri cidden incelenmeye değer, çok renkli ve kendine çekiyor adeta :) umarım inceleme fırsatı bulursun senin de yorumlarını okuruz çok öpüyorum :)

      Sil
  4. Ben bu markanın far paletlerine hastayım, renkeler ve yapı enfes :)
    Güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa evet far paletlerini ben de çok seviyorum canım :) çok teşekkür ederim..

      Sil
  5. güle güle kullan markayı hiç denemedim ben çok da güzelmiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım evet çok hoş bir marka :)

      Sil
  6. Allık çok tatlı duruyor. Kargo ücretsiz olması durumunda da gümrük bedelini aşıyor :( bu iş iyi olmadı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım haklısın o konuda çok sıkıntılı :/

      Sil
  7. Güle güle kullan, ışıltı veren losyon dikkatimi çekti doğrusu👍🏻👍🏻

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim losyon süper bişey :)

      Sil
  8. Yanıtlar
    1. Dimi çok güzel inan çok sevdim ben de hacim vermesini özellikle :)

      Sil
  9. Bu gümrük olayları çok canımı sıkıyor. Bimere de yazdım ama cevap olumsuz. Limiti yükseltin dedim. Ama diğer ülkelerde de böyleymiş. Pek sanmıyorum ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya canım evet cidden üzülüyorum durumumuza umarım bi düzeltme bi ilerleme olur..

      Sil

Post Top Ad