Post Top Ad

Anew Vitamin C Canlandırıcı Serum

Herkese merhaba.. Bugün sizlere 30 portakal etkisini bir şişeye sığdıran Anew Vitamin C Canlandırıcı Serum ile geldim :) Gündüz ve gece cilt bakım rutininizde serum kullanmayı seviyorsanız ve cildinize iyi bir nemlendirici dokunuşu istiyorsanız bu ürün işte tam size göre!


Avon C vitamini serum


30 portakala eşdeğer içerdiği C vitamini ile cildinize anında parlaklık veren bir serum. Düzenli kullanımda gerçekten cildinizi daha da canlı gösteriyor ve verdiği hafif ışıltıyı eminim ben gibi siz de çok seveceksiniz.


Özelllikle kuru bir cildiniz varsa hiç üşenmeden bu serumu gündüz ve gece kullanabilirsiniz. Avucunuza dökeceğiniz az bir miktar ürünü tüm cildinize yedirerek hem cildinizi tazeleyip hem de solgun ve renksiz görünümden uzak kalabilirsiniz.


Avon Anew C vitaminli serum


Bu arada o nasıl bir kokudur ki mis gibi de bir kokusu var. Tabi parfümlü bir ürün bunu da göz ardı etmeyin. Benim cildim hassas olmadığı için severek kullanıyorum açıkçası ama parfüm takıntısı olanlar ya da hassas ciltler tabiki tercihini ona göre yapmalı.


30 ml'lik bir şişede bulunan Avon Anew C Vitaminli serumu ister tek başına isterseniz de gündüz ve gece kremlerinize katarak kullanabilirsiniz. Ben makyaj altına makyaj bazı gibi de kullanıyorum. Çok güzel oluyor. Zaten cilde çok çabuk emiliyor ve asla yapış yapış bir his bırakmıyor  :)


Avon yüz serumu


Cildinize hem bebeksi bakan ve canlandıran hem de yoğun C vitamini etkisi ile daha sağlıklı görünüme kavuşturan Avon Anew C vitaminli serumu buradan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. 


Özellikle de bu havalarda cildinize iyi bakmayı sakın unutmayın.. 


Sevgiler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad