Post Top Ad

Morfose Ürünlerini Tanıyalım..

Geçtiğimiz günlerde daha doğrusu yeni yılın ilk hediyesi olarak Morfose Cosmetics den çok güzel bir paket aldım.. Yeni yıla özel şahane sunumu ile de beni benden almadı değil :) Ki daha önceden de şampuanlarını deneyimlemiş biri olarak oldukça beğenmiştim. Şimdi ise daha kapsamlı ürünlerini denemek büyük mutluluk olacak!!! :)


Morfose şampuan yorumları


"Sütten gelen güzellik" mottosu ile çıkardıkları yeni Milk Therapy serisi içerdiği protein ve 12 aminoasit ile saçların eskisine göre daha güçlü ve parlak olmasını hedefliyor. Ambalajları da öyle minnoş ki anlatamam.. Bide o mis gibi vanilya&süt kokularını size buradan gönderebilsem keşke.. Aşırı güzel kokuyorlar! Morfose Cosmetics Milk Therapy serisinde saçlarınıza bakım yapacak tüm ürünler mevcut diyebilirim: Milk Therapy Kremsi Süt Şampuan, Morfose Milk Therapy Fön Sütü, Milk Therapy Kremsi Saç Bakım Köpüğü, Milk Therapy Kremsi Saç Bakım Maskesi, Milk Therapy Saç Bakım Serumu, Milk Therapy Çift Fazlı Fön Suyu ve Morfose Saç Spreyi


Morfose saç spreyi kullananlar


Yani baya bir ürün çeşidi var ve pek çok kuaför ve güzellik merkezlerinde de profesyonel saç bakım ürünleri kullanılıyor. Ben daha öncesinde ürünlerini kuaförümde görüyordum zaten ve kolajen ve keratin şampuanlarını da sıklıkla duyarım hep. Sizler de eminim bi yerlerde Morfose saç bakım ürünlerine denk gelmişsinizdir ben  gibi :)


Bendeki Morfose saç ürünleri oldukça güzel bir seriye ait. Özellikle böyle vanilya kokusunu falan seviyorsanız mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Şampuanlarını ve serumlarını denemeye başladım bile. Ve saçlarıma duş sonrası verdiği yumuşacık etkiye bayıldım.. Benim saçlarım biraz inatçıdır ve kolay tarayamam mesela. Ama bu ürünleri kullandıkça saçlarıma daha kolay şekil verebildiğimi fark ettim. Ve daha canlı daha parlak görünüme kavuştular.


Morfose Milk Therapy ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.


Sizler Morfose ürünlerini denediniz mi hiç?



2 yorum:

  1. MORFOSE un milk therapy serisinin şampuanını ve saç spreyini kullanmıştım. kokuları muhteşemdi :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad