Post Top Ad

Kokopatik 3 Al 2 Öde Kampanyası

Ailecek atraksiyonlu ve hareketli olmamızdan sebep bu bebişlere en sevdiğim şey şu ara kaydırmaz taban bebek patiği alışverişi oldu:) Çünkü hem oyun oynarken hem evde çorapsızken çok iyi oluyor.. Hem terletmiyor hem üşütmüyor. Makineye de at yıka :)!


kokopatik alışveriş


Kokopatik 3 al 2 öde kampanyası da bizim için aşırı iyi oldu çünkü ürünlerini zaten çok beğeniyorduk biz de hemen bu kampanyayı değerlendirip siteden 2 bebek patiği ve bir de bebek sırt çantası aldık. Aldığım ürünler aşırı içime sindi ve kadife tarçın sırt çantamız o kadar güzel ki bayıldıkk tek kelimeyle :)!!!


kokopatik fiyatları


Ayrıca bu sırt çantalarını anneler de kullanabiliyormuş düşünsenize hem bebişiniz için hem kendiniz kullanabilirsiniz.. Su geçirmez özellikleri var ve yıkanabilir çantalar, astarlı ve yumuşacık...


Kokopatik 3 al 2 öde kampanyasında çanta da tercih edebiliyorsunuz kaydırmaz patikle beraber. O yüzden çok cazip bi kampanya yapmışlar aklınızda varsa hiç kaçırmayın:) Biz 2 de kaydırmaz bebek patiği aldık onlar da biri sonbahar temalı aşırı güzel!!!! Bi baksanıza:)


kokopatik 3 al 2 öde


Diğeri de göç eden hayvanlar desenli bebek patiğimiz :) Buna da bayıldık. Pek çok kombinle de giyebilir. Hadi kahveler, tarçınlar benim eserim de bu desene ve renk tonlarına da bayıldık :D Çok şirin çok minnoşlar.. 


kokopatik kullanıcı yorumları


Kokopatik kaydırmaz taban bebek patikleri ayrıca silindir kutularda geliyor ve kutuları tam böyle dekoratif kutular ister saklayın ister dekor amaçlı kullanın isterseniz de verin bebişe oynasın çok güzel oyalanıyorlar garantili :)


Kaydırmaz patikler %100 pamuk iç astarlı ve yazlık veya kışlık astar seçimi yapabiliyorsunuz. Şu an kampanya dışında kargo da ücretsiz o yüzden siz de hemen bakıp bişeyler almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Sevgiler  :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad