Post Top Ad

Oriflame Milk&Honey Gold Besleyici El ve Vücut Kremi

Oriflame'in efsane vücut bakım serisi ne diye sorarsanız cevabını veriyorum: Oriflame Milk Honey Gold cilt bakım ürünleri :) Serinin pek çok ürününü denedim ve memnun kalmadığım tek ürünü olmadı şimdiye kadar :) Şimdi de bu güzel Oriflame Milk Honey Gold el ve vücut kremi ile geldim size..


Oriflame Milk Honey el ve vücut kremi


Bu ay da serinin bu yoğun nemlendirici kremine şans vereyim dedim. Malum havalar buz gibi.. Cildimizin ekstra nemlendiriciye ihtiyaç duyduğu bir dönem. İşte bu krem de tam o aradığınız krem :) Cildinizi adeta şımartan ve yoğun nemlendirici etkisiyle cildinize bebeksi bakan bu mis kokulu krem favorilerim arasında diyebilirim. 


Oriflame ürünleri arasında parmakla gösterebileceğim bu kremi denemeyen varsa muhakkak şans vermeli o derece. İçerdiği organik ve bal ve süt özü ile cilde gün boyunca mis kokulu nemli bir etki bırakan Milk Honey el ve vücut kremi 250 ml'lik ambalajıyla da oldukça bereketli bir ürün.


Oriflame Milk Honey vücut kremi yorumlar


Ben neredeyse her gün kullanıyorum. Hem ellerimi yumuşacık bırakıyor hem de mis gibi kokuyor. O kokusuna genelde herkes müptela :) Cilde anında emiliyor. Ayrıca her duş sonrası tüm cildime uyguluyorum. Mükemmel oluyor. 


Kesinlikle bittikçe alacağım bu Oriflame ürününü siz de Ocak Kataloğu'nda bulabilirsiniz. Ayrıca Oriflame üyelik düşünürseniz de daha indirimli ve cazip fiyatlarla ürünlere sahip olabilirsiniz.. Bunun için de Origüzellik e ulaşmanız yeterli :)


Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad