Post Top Ad

Oriflame Ocak Kataloğu Siparişim / 2021

Yeni yıla girdik yepyeni dilekler tuttuk.. Umut ettik herşeyden önce sağlığı ve eski sağlıklı günlerimize kavuşmayı diledik.. Umuyorum yeni yıl hepimize sağlıkla birlikte güzellikler getirir.. Sevdiklerimize daha bi sıkı sıkı sarılırız..


Tabi alışverişlere de son gaz devam değil mi :) Oriflame Ocak Kataloğu yine birbirinden güzel kampanya ve ürünlerle dolu olunca hemen yeni yılın ilk siparişini sevgili Oriflame'cığımdan vermiş oldum:)


Oriflame Ocak Kataloğu 2021


Bu sefer bir farklılık yapıp her defasında gözüme çarpan Oriflame takılarına da bir şans vermek istedim ama öyle güzel takılar da vardı ki gel de etkilenme :) İsterseniz önce bu Rebel Zincir Bileklik den bahsedeyim size :) Hem altın hem de gümüş kaplama.. Kolay kolay kararma yapmayan çok şık bir bileklik.. 


Oriflame bileklik


Geldiğinden beri takıyorum bi gram renk değişikliği vs deforme olmadı.. Dışardan bakan altın zanneder :) Her kombine uyum sağlayan bu zarif ve şık bilekligi Oriflame Ocak Kataloğu'nda bulabilirsiniz benden demesi :)


Oriflame takı kullananlar


Bir de bu ay ambalajlarına zaten eskiden beri hayran olduğum rujlarından çok sevdiğim bir gül kurusu tonundan aldım. İsmi Rose Blossom :) Rujun rengi çok güzel ayrıca nemlendirici bir yapısı var.. Rengini hemen veriyor detaylı da paylaşacağım..


Oriflame ruj

Oriflame ruj tavsiye

Oriflame pembe ruj


Veee mis kokulu deli gibi sevdiğim Oriflame Milk Honey serisinden el ve vücut kremini de aldım bu sefer. Yavaş yavaş tüm serisini toparlıyorum sanırım:) Kokusu da nasıl güzel bir bilseniz.. Duş sonrası ya da günün her saati rahatlıkla kullanıyorum bu kremi. 


Oriflame Milk Honey el ve vücut kremi

Oriflame Milk Honey vücut kremi yorumlar


Duş jelini de yeni bitirmiştim ki bu sefer Discover California Beach duş jelini aldım. Beyaz çiçekler ve mango kokularından oluşuyor. Etkisini kullandıkça göreceğim artık :) 


Oriflame duş jeli


Bu ay en sevindiğim şeylerden biri de geçen ay çok severek kullanıp sonra bi anda kaybettiğim kaş maskarami yenilemek oldu :) Çünkü kaşlarımı devamlı sabitlemek ve daha canlı görünmesini sağlamak için onu hep kullanıyorum ve fiyatına göre de aşırı güzel bir ürün diyebilirim..


Oriflame kaş maskarası


Son olarak da yeğenime aldığım şampuan ve sabun seti de aşırı eğlenceli bir set.. Miniklere banyoyu daha da sevdiren ve eğlenceli hale getiren bu tarz setlere Oriflame Katalog'dan göz atabilirsiniz siz de :) 


Oriflame çocuk ürünleri


Sevgiler...




8 yorum:

  1. Great products!
    Have a good day :)

    https://softcutieblog.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. bileklik çok hoş tabi de ruj da öyle güle güle kullan..:-))

    YanıtlaSil
  3. rujun rengi çok güzel, milk&honey de mutlaka güzel kokuyordur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasıl güzel kokuyor :)! Çok teşekkür ederim Esracım :)

      Sil

Post Top Ad