Post Top Ad

Neutrogena Hydro Boost Üç Etkili Micellar Water Yorumlar

Norveçli balıkçıların markası Neutrogena ne zaman bir ürün çıkarsa tutuyor yani kabul etmek lazım.. Adamlar yapıyor.. Nemlendiricileri olsun, vücut kremleri nerdeyse her evde bulunur sorsanız. Hem içerdikleri gliserin hem de yoğun nemlendirici özellikleri pek çok kişi gibi benim de gönlümü fethetmiş durumda..


Neutrogena Hydro Boost Üç Etkili Micellar Water


Bu elimdeki Neutrogena Hydro Boost Üç Etkili Micellar Water aylar önce elime geçmişti ve öyle bereketli bir ürün ki bir kaç ay içinde bitirdim diyeyim. Biter bitmez de yorumlarımı sizlerle paylaşmak istedim :) 


Neutrogena Hydro Boost Üç Etkili Micellar Water


*Bu dev misel su 400 ml'lik ambalajda. 


*Hiyalüronik asit içeriyor ve en zorlu makyajları bile yüzünüzü kurutmadan ve kolayca temizliyor. 


*Gözünüzü yakmıyor, cildinizi tahriş etmiyor.


*Cildinizdeki kir ve yağı güzelce arındırıyor.


*Aynı zamanda yüzünüzü hafif nemlendiriyor ve ferahlamış bir cilde sahip oluyorsunuz 


*En zorlu maskaraları ve göz makyajlarını da temizliyor ama bazen birkaç kez üzerinden geçmeniz gerektiği için biraz göz altınızı yakıyor. O yüzden bu konuda çok iyi olduğunu söyleyemem. Daha iyi muadilleri var piyasada.


*Hassas ciltler için uygun bir ürün ve dermatolojik olarak test edilmiş..


Neutrogena Micellar Water yorum


Benimki bitti. Tekrar alır mıyım elimdeki denenmeye bekleyen diğer makyaj temizleme sularından sonra evet olabilir.. Performansı güzel.. Bende kötü bir etki yaratmadı.


Sizler de özellikle zorlu makyajlarınız için iyi bir makyaj temizleme suyu veya misel su arıyorsanız bu ürünü deneyebilirsiniz. Benim cildimde herhangi bir kurutma yapmadı ama şunu da ekleyim hassas bir cildim yok. Parfüm içeren bir ürün olduğu için hassas ciltli iseniz ona göre karar verin. Her ciltte olumlu etki yapacak diye birşey yok çünkü. 


Her üründe olduğu gibi bu misel suyun seveni de var sevmeyeni de :) 

2 yorum:

Post Top Ad