Post Top Ad

Kaydırmaz Taban Bebek Patiği

Bu bebişler ne zaman büyüdü de koşar oynar oldu ya hatta yerinde duramaz oldular falan :D Pandemi de hepimizi eve kapatınca yavrulara da evde yapacak çok fazla aktivite oluyor ve günü aşırı yorularak kapatıyoruz. 


Tabi bu süreçte evde hem minik kazaları önlemek hem de çorap sevmeyen bebişleri mutlu etmek adına herkes gibi biz de kaydırmaz taban bebek patiği kullanıyoruz. Ve bi nebze de olsa içim rahatlıyor. Ay aman ayağı kaydı mı ay düştü mü derdim olmuyor. 


kaydırmaz taban bebek patiği

canciqo bebek patiği


Bizim bu kullandığımız bebek patiği @canciqo markasının. Yerli üretim bir marka. Kaydırmaz patikleri aşırı rahat ve en önemlisi %100 pamuk iç astarı var. Hem terletmiyor hem üşütmüyor. O yüzden bebeğinize çorapsız da giydirebilirsiniz :) Yandan hava aldıran pencereleri var ve kaydırmaz taban. Islak zemin, parke, seramik ve halı üzerinde koşsun oynasın.  


kaydırmaz patik modelleri

ilk adım ayakkabısı


Ayrıca bileği tombiş bebelere göre de daha esnek olarak da üretilebiliyor tercihiniz doğrultusunda.. Ve makinede yıkayabiliyorsunuz.


İlk kez denediğim ve aşırı memnun kaldığım bir yer. Beden ölçüm tabloları var ona göre bebeğinizin ayağını ölçüp numaranıza göre sipariş verebiliyorsunuz ve kargonuz da çok kısa sürede elinize ulaşıyor. 


kaydırmaz patik

Yanında %100 doğal ham bez kesesi de geliyor.. Aşırı şirin ve onu da çok yönlü kullanabilirsiniz :) Patikleri çok kaliteli ve sağlam. Birçok renk ve modelini hem www.tatlidunya.com'dan hem de Trendyol dan temin edebilirsiniz..


Sevgiler :)

4 yorum:

  1. ne kadar şeker çok yakışmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya çok teşekkür ederiz canım hem çok şeker hem de pek kullanışlı bu patikler :)!!

      Sil
  2. sağlıkla giysin yakışıklı çok yakışmış :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad