Post Top Ad

Flormar Gül Kurusu Likit Mat Ruj

Flormar'ın hani efsanevi likit mat ruj serisi vardır hatırlayanlar bilir: Flormar Silk Matte. Hakiki anlamda şimdiye kadar denediğim ve içlerinde en sevdiğim, dudakları kurutmayan müthiş mat ruj serisi. Bide bunların Flormar Yazbukey renkleri vardı ki onlar da 16 farklı rengiyle hafızalara iyi bi kazınmıştı.


Flormar Silk Matte renkleri


İşte mis gibi kiraz kokulu Yazbukey serisinin hastasıyım ya. Elimde şu ara öyle tatlı bir gül kurusu mat ruj var ki burada size de bahsetmeden edemedim. Aşırı güzel bir ton!!! Böyle her mevsim kullanabileceğiniz ve çantaya atmadan edemeyeceğiniz bir renk :)


Flormar Yazbukey 042 Bing



Flormar Yazbukey& Silk Matte serisinin bu tatlı bebeği 042 Bing rengi. İpeksi mat bir yapısı var ve kadifemsi de bir dokunuşu.. Bu Silk Matte rujların fırça yapısını ben çok seviyorum zaten çünkü ruju dudaklara mükemmel uygulamanızı sağlıyor ve dudak kenarlarına iz falan yapmıyor.


Flormar gül kurusu mat ruj



Kısa sürede sabitleniyor ve gün boyu idare eder diyemesem de birşeyler yiyip içtiğinizde biraz siliniyor. Ama rengin tatlılığına diyecek söz bulamıyorum!!! Pembe veya gül kurusu tonlarını sevenler müptelası olabilir. Ambalajları desen ayrı bir şirinlik abidesi  :)


İçerisinde cupuacu yağı sayesinde dudakları kurutmayan bu nefis rujlara buradan ulaşabilir ve kendinize uygun rengini alabilirsiniz. Sizler Flormar Silk Matte renklerinden hangilerini seviyorsunuz :)?

2 yorum:

  1. Renk secenegi cok olmasi bence mukemmel..bir cok urunde bu ozellik yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hem de aşırı güzel bir yapıları var umarım devamlı da bulabiliriz stoklarda :)

      Sil

Post Top Ad