Post Top Ad

Flormar Renkli Likit Kapatıcı

Flormar'in geçtiğimiz aylarda patlattığı nefis koleksiyonu Flormar Party nin çok sevilen 3 çeşit renkli likit kapatıcısı vardı ki bunlardan biri de hiç şüphesiz 001 Apricot rengi. 


Flormar renkli likit kapatıcı

Turuncu alt tonlu bu güzel kapatıcıyı benim gibi göz altı hafif mor olanlara muhakkak tavsiye ederim ki makyajımda göz altlarımı çok güzel kapayan ve göz altı morluklarını da çok güzel saklayan Flormar renkli likit kapatıcı Color Liquid Corrector oldukça başarılı bir ürün..!


Flormar likit kapatıcı

Flormar kapatıcı yorumları

Hafif nemli yapısıyla ayrıca cildi nemlendiren bu kapatıcı ciltte herhangi bir kuruluk etkisi yaratmıyor. Fırçası oldukça kullanışlı ve istediğiniz kadar ürünü yüzünüze kolayca pıt pıt uyguluyorsunuz. Ve kolayca da kurumadan dağılıyor.


Flormar kapatıcı tavsiye

Ben gerçekten etkisini çok beğendim. Aşırı bir kapatıcılıktan ziyade cildi nemlendirerek ideal bir kapatıcılık sağlıyor ve günlük makyajlar için bence fix bir ürün. Simli kapaklı ambalajıyla da oldukça dikkat çekici desem yeridir :)


Flormar kapatıcılara buradan ulaşabilirsiniz. Ve cilt renginize uygun 3 çeşidinden birini seçebilirsiniz. 


Sevgiler...

6 yorum:

  1. bu bütün koleksiyonda sabitleyici pudra ile beraber en sevdiğim en kullanışlı ürün bence umarım kalıcı makyaj serisine de eklenir.

    YanıtlaSil
  2. ben denemedim ama biraz yoğun duruyor. Özel günlerde kullanmak için çok uygun gözüküyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam tersi canım hafif yapılı koyu göz altını yumuşatan ve nemlendiren bir ürün:)

      Sil
  3. Güzel ürün güzel paylaşım. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

Post Top Ad