Post Top Ad

Yeni Nesil Anne Bebek Çantası: Mommy Bag!

Yıl olmuş 2021 :) Herşey değişiyor herşey yenileniyor.. Doğum yapalı neredeyse bir buçuk yıl oldu ama şu kısacık süreçte bile birçok şey yaşadık.. Şimdilerde anne bebek çantaları da daha şık ve modern kalıplarda karşımıza çıkmaya başladı ki buna bayılıyorum:)!


anne bebek çantası tavsiye


Ben klasik anne bebek çantalarından çok sıkılan biri olarak bu yeni Mommy Bag çantalara hayranım.. Hem spor bir çanta, hem mini bir valiz gibi hem de yeri geliyor anne bebek çantası oluyor.. Düşünsenize günümüzün akıllı icadı kesinlikle..


anne bebek çantası modelleri


İçerisinde sütünüzün ve mamanızın ısısını koruyabileceğiniz 3 tane termal göz ve ayrıca bir büyük göz daha var.. Özel işçilik el üretimi ve garantisi var.. Ayrıca su geçirmiyor.. Bir de öyle güzel bir renk seçeceğiniz var ki her rengine bayılacaksınız..  


bebek bakım çantası


Benim tercihim tabiki kahve oldu.. Tam bir kahve aşığıyım biliyorsunuz:) Bebek arabamız ve pek çok şeyimiz kahve olunca set olsun dedim. Ama siyahı ve laciverti de çok hoştu diyebilirim..


Mommy Bag anne bebek çantaları hem mükemmel bir kurtarıcı hem de zevk sahibi annelerin tercihi olabilir.. İçerisine umduğunuzdan çok daha fazla şey alıyor. Geniş bir iç hacmi var. Kullanımı da çok rahat.


anne bebek çantası trendyol


Anneler ve anne adayları Mommy Bag çantaları buradan ve Trendyol'dan temin edebilirler.. 


Sevgiler :)

2 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor bende arkadaşım için bakayım 😇

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım tavsiye ederim arkadaşına mutlaka baksin :)!

      Sil

Post Top Ad